Довгий прийшов до депутатів поговорити

Вівторок, 18 березня 2008, 11:29

Сторона мера Києва Леоніда Черновецького не має наміру бути присутньою під час звіту парламентської ТСК з цього питання.

Про це повідомив секретар Київради Олесь довгий журналістам у Верховній Раді.

Він сказав, що прийшов у парламент "в інших справах", зокрема "має розмови з деякими депутатами".

На питання, чого стосуються ці розмови, він сказав, що вважає "некоректним" по відношенню до своїх співрозмовників оприлюднювати тему бесіди.

Зокрема кореспондент Української правди бачив, як Довгий спілкувався з представником блоку Литвина Ігорем Шаровим, у якого він довгий час працював помічником.

Водночас він наголосив, що мерська сторона не братиме участь у дискусії щодо звіту комісії, оскільки "зважаючи на особистий конфлікт між прем’єром і мером жодні аргументи не матимуть сили".

"Я сподіваюся, що в даному випадку мої слова не будуть вирвані з контексту, я переконаний, що тут йдеться про те, що питання будь-якого голосування або діяльності слідчої комісії лежить виключно в політичній площині", - сказав він.

"Будь-які рішення на сьогодні тією чи іншою комісією приймаються і голосування тих чи інших депутатів залежить від їхньої політичної приналежності, а не від наявності аргументів", - додав Довгий

"Тому говорити про будь-яку об’єктивність не є доцільним", - зазначив він.

""

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування