Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич врятує права Тимошенко?

Вівторок, 18 березня 2008, 11:37

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич не виключає, що у випадку ухвалення змін у закон про Кабінет міністрів його політична сила звернеться в Конституційний Суд із приводу конституційності цих норм.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам, повідомляє Ліга.

Шуфрич упевнений, що запропоновані зміни і доповнення до закону про Кабмін суперечать Конституції й істотно скорочують повноваження уряду.

За його словами, у принципі, розгляд цих змін можна було б вважати внутрішньою справою коаліції, однак вони не відповідають Основному закону, і на це не можна заплющувати очі.

Шуфрич упевнений, що за допомогою цих змін президент Віктор Ющенко намагається узурпувати владу в країні.

"І я не виключаю, що у випадку ухвалення цього закону Партія регіонів звернеться в Конституційний Суд із приводу конституційності цих положень", - сказав він.

Як відомо, раніше у вівторок прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ погодився голосувати зміни і доповнення в закон про Кабмін, щоб парламент ухвалив рішення по дострокових виборах мера Києва. "Це було нам поставлене як жорстка умова", - заявила вона.

"Я подумала про те, що жодні повноваження не варті того, щоб залишати корупцію в столиці нашої країни. Жодні повноваження, прописані в законі про Кабінет міністрів, просто не варті того, щоб демонструвати, що демократична коаліція нездатна виконувати свої зобов'язання перед киянами і всією Україною", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування