Ющенко поїде в небезпечне місце Криму, бо Тимошенко його не почула?

Вівторок, 18 березня 2008, 14:44

У четвер, 20 березня, президент Віктор Ющенко здійснить робочу поїздку до Автономної Республіки Крим.

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко планує оглянути місце тимчасового зберігання мазуту, зібраного після аварії у Керченській протоці в листопаді 2007 року.

Потім президент заслухає доповіді голови Ради міністрів Криму та членів уряду України щодо стану подолання екологічних наслідків на території півострова.

Прес-служба зазначає, що Ющенко неодноразово просив уряд вжити невідкладних заходів щодо ліквідації наслідків аварії у Керченській протоці, "однак зібрана після аварії суміш зараз знаходиться просто неба у мішках на території Керченського порту".

"Поки що утилізацію суміші не проводили. Це небезпечно, бо при сезонному підвищенні температури суміш може проникнути в ґрунт. Головна проблема – це утилізація мазуту та визначення джерел фінансування", - сказано в повідомленні.

"Щоб вирішити цю проблему, потрібно втручання та доручення президента центральним і місцевим органам влади невідкладно вжити скоординованих заходів щодо утилізації мазуту", - наголошує прес-служба.

Також у Сімферополі в Раді міністрів АР Крим під головуванням президента відбудеться нарада з питання виконання закону "Про боротьбу з корупцією" у Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування