Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький взявся за Перемогу

Вівторок, 18 березня 2008, 15:01

Київська міська державна адміністрація має намір реконструювати проспект Перемоги до 2010 року.

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід Черновецький 11 березня, повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

"Проспект Перемоги - одна з найголовніших автомагістралей міста, тому дуже важливо привести до належного технічного стану дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів проспекту Перемоги", - зазначив він.

"Під час робіт буде частково обмежено дорожній рух, про що всі кияни будуть завчасно попереджені", - додав Басс.

Окрім проспекту Перемоги, ремонтні роботи виконуватимуться і на Броварському проспекті, зокрема на ділянці від мосту Метро до станції метрополітену "Лівобережна".

Так, цього року планується виконати розробку проектно-кошторисної документації, а наступного року – розпочати роботи з реконструкції Броварського проспекту.

За словами Басса, реконструкція магістралі дозволить збільшити її пропускну спроможність та покращити умови автомобільного руху.

"Незабаром також відбудеться і реконструкція площі Т. Шевченка та реконструкція Мінського проспекту до Великої окружної дороги. Крім того, відремонтована буде і вул. Полярна до вул. Автозаводської. При цьому пропускна спроможність даних вулиць буде збільшена", - сказав Басс.

Також Леонід Черновецький підписав розпорядження КМДА про реконструкцію Кільцевої дороги на ділянці від вул. Сім’ї Сосніних до Гостомельського шосе у Святошинському районі з будівництвом пішохідних переходів у різних рівнях. Основні ремонті роботи також здійснюватимуться у 2009 році.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування