Черновецький не здасться продажним політиканам

Вівторок, 18 березня 2008, 17:02

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що він має намір взяти участь у позачергових виборах.

"Не дивлячись на те, що рішення про перевибори в столиці за своєю суттю політичне і не має під собою законних підстав, я маю намір взяти участь у цих виборах", - заявив Черновецький, якого цитує прес-служба КМДА.

Київський міський голова зазначив, що у зв'язку з його незалежною позицією стосовно всіх депутатів Верховної Ради, це – розправа.

"Народ України вже був неодноразово свідком того, що деякі рішення Верховної Ради були ухвалені, спираючись не на закон і здоровий глузд, а виключно з метою так званої "політичної доцільності". Сьогодні ми знову побачили це явище", - зазначив мер Києва.

"У продажних політиканів не вийде всупереч Конституції змінити вибір киян, тому я візьму участь у виборах і виграю їх. Я не боюся позачергових виборів, тому що впевнений у своїй перемозі. Я вірю, що кияни розберуться, хто насправді працює в інтересах жителів столиці, а хто займається політичним базіканням і популізмом", - заявив Черновецький.

Верховна Рада у вівторок призначила позачергові вибори Київської міськради і столичного міського голови. Відповідну постанову підтримали 246 депутатів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News