Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький розповів, що їздить не лише до Януковича

Вівторок, 18 березня 2008, 18:44

Мер Києва Леонід Черновецький веде постійний діалог з представниками усіх політичних сил.

Про це Черновецький заявив у вівторок на прес-конференції, відповідаючи на питання про те, що він робив в офісі Партії регіонів після голосування постанови про перевибори.

"Я був не лише в офісі Партії регіонів, і я не буду виступати від Партії регіонів, оскільки я не є представником цієї партії. Так само як я не є представником жодної іншої партії", - зазначив він.

"Все, що я дізнався під час перебування у Київраді, воно взагалі мене відстороняє від політичних процесів. Я – господарник. Більше нічого", - зазначив він.

"Але поцікавитися мотивами, чому за, чому проти. Завжди цікаво", - зазначив він.

Черновецький не відповів на уточнююче питання, чи намагався він під час зустрічей з Партією регіонів переконати їх якимось чином не заважати йому балотуватись.

В цей час радник мера зі свободи слова Казбек Бектурсонов сказав журналісту, який задавав питання, що "таких питань не існує, це дикість".

Після чого представники прес-служби передали право задавати питання іншому журналісту.

Водночас Черновецький додав, що не здивувався, що постанову про його перевибори підтримала Компартія.

"Якщо б комуністи мене підтримали, я б, мабуть, не висувався на наступні вибори", - сказав він і нагадав, що сповідує праву ідеологію і "залишається на позиції тієї моралі", яка свого часу сповідувалася "Нашою Україною" в той час як він був депутатом Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування