Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" заявляє, що на нього наїхала машина СБУ

Середа, 19 березня 2008, 07:49

Автомобіль Служби безпеки України наїхав на депутата Верховної Ради від Партії регіонів Дмитра Святаша.

Про це повідомляє офіційний сервер Харківської міської влади.

"Не дивлячись на постанову Київського районного суду м. Харкова щодо припинення слідчих дій управлінням СБУ в Харківській області в приміщенні Харківської міської ради, представники управління СБУ в Харківській області винесли з будівлі міськвиконкому мішки з вилученими документами", - нагадується в ньому.

"Народний депутат Дмитро Святаш, заявив, що машина, яка вивозила документи, наїхала на нього. В коментарі журналістам він сказав, що має намір завтра (в середу) зустрітися з прокурором України з приводу неправомірних дій співробітників СБУ", - сказано в повідомленні.

Сервер Харківської міськвлади також повідомляє, що згодом у вівторок у будівлі міськвиконкому співробітниками прокуратури Харкова і особисто прокурором міста Євгеном Поповичем було проведено "слідчі заходи за фактом наїзду автомобіля на народного депутата Дмитра Святаша" – опитувались очевидці, проглядались "відеозаписи, на яких може бути відображений факт наїзду".

Як відомо, у вівторок вранці співробітники Управління СБУ в Харківській облшасті здійснили низку дій у зв’язку з кримінальною справою, порушеною "за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Харківської міської ради", зокрема, здіснили вилучення документів Харківської міськради.

На сьогодні СБУ встановлені факти незаконних витрат бюджетних коштів на суму близько 1,5 млн. грн. Загалом ревізія КРУ виявила у діяльності Харківської міськради різного роду порушення на суму 2,4 млн. грн.

Увечері 18 березня прес-служба Харківської міськради повідомила про "збройне захоплення" приміщення міськради співробітниками загону "Альфа" на чолі зі співробітниками СБУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування