Медведько не спить через Ющенка

Середа, 19 березня 2008, 10:02

Генпрокурор Олександр Медведько просить утриматися від коментарів і озвучування версій у справі про отруєння президента Віктора Ющенка.

"Мені не дає спати кримінальна справа про отруєння Віктора Ющенка. І хоча я не прихильник розділяти справи на резонансні та нерезонансні, ця кримінальна справа стоїть особняком, адже вчинено злочин проти першої особи держави!", - сказав він в інтерв'ю "Фактам".

За словами генпрокурора, у справі проведено "великий обсяг роботи".

"Розслідування ведеться не тільки в Україні, але й у Росії, і в інших країнах. Як людина об'єктивна, я не можу сказати: "От знайдені підозрювані, ми їх зараз доставимо і пред'явимо їм обвинувачення", - відзначив Медведько.

На питання, чи розглядає слідство тільки одну версію отруєння - під час відомої уже всій країні вечері в тодішнього заступника голови СБУ Сацюка, чи є й інші, генпрокурор відповів: "Розглядаються й інші версії, і інший час".

Коментуючи слова генерала Скіпальського, що дав інтерв'ю, у якому майже прямо вказує, що до цього отруєння причетне тодішнє найближче оточення Віктора Ющенка, Медведько відзначив: "Я поважаю Скіпальського, його високий професіоналізм, але все-таки просив би - і його, і інших - утримуватися від коментарів, особливо щодо того, хто міг бути причетний до цього злочину. Вважаю, що це шкодить слідству".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування