Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман хоче написати листа Ющенку через провокацію

Середа, 19 березня 2008, 10:13

Народний депутат Ганна Герман (фракція Партії регіонів) закликає парламентаріїв підписатися під зверненням до президента України Віктора Ющенка, а також до міжнародних організацій, з вимогою засудити "провокаційні заклики" депутатів Львівської обласної ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила у середу на засіданні парламенту.

За словами Герман, у цьому зверненні дії депутатів Львівської облради мають бути визнані такими, що "ведуть до дестабілізації і до подальшого поділу України". Вона заявила, що вчорашнє звернення депутатів Львівської обласної ради до президента України щодо, зокрема, заборони діяльності Партії регіонів і КПУ - "це політична провокація".

За її словами, ця провокація спрямована "на підбурювання нашого електорату в південно-східних регіонах на адекватну відповідь".

У той же час Герман запевнила, що "наші виборці, депутати на цю провокацію не піддадуться".

"Наші депутати мають, чим зайнятися – вони повинні думати, чим годувати країну, як зупинити галопуючу інфляцію і як зменшити ціни на газ", - сказала Герман.

Як відомо, 18 березня 64 депутати Львівської облради проголосували за звернення до президента, у якому вимагають заборонити діяльність "антидержавних громадських об’єднань в Україні".

До числа "антидержавних" львівські депутати відносять також Партію регіонів і Комуністичну партію України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування