У Черновецького боротимуться з акцією: "Врятуй Київ, заховай бабусин паспорт"

Середа, 19 березня 2008, 12:13

Заступник голови Київміськдержадміністрації Ірена Кільчицька заявляє, що команда Леоніда Черновецького набере на позачергових виборах мера Києва вдвічі більше голосів і стане вдвічі сильнішою.

"Сподіваюся, що ми отримаємо перемогу, причому удвічі більшу, ніж на минулих виборах. І кияни, на їхнє щастя, і наші політичні вороги, на їхнє нещастя, отримають того самого Черновецького, тільки в два рази сильнішого!", - сказала Кільчицька в інтерв’ю УНІАН.

"Ми працюємо тільки на 50 відсотків, бо решту 50 відсотків своїх сил змушені витрачати на бійки, виправдання та якісь перевірки. Якби нас не чіпали ці два роки, то ми б зробили набагато більше", - додала вона.

При цьому Кільчицька сказала, що команда Черновецького, як і на минулих виборах, сподівається на електорат пенсійного віку і малозабезпечених людей.

"Я сьогодні прочитала анекдот в одному з Інтернет-видань: до дня виборів мера Києва оголошується акція: "Врятуй Київ, заховай бабусин паспорт". Наші опоненти прекрасно знають, що наш електорат – це пристарілі, інваліди, пенсіонери, одинокі, бідняки, учителі, лікарі, тобто соціально незахищені люди. Про цих людей ніхто ніколи не турбувався досі й зараз не турбується", - сказала вона.

"Знедолені – це наш контингент, який нас підтримував і підтримуватиме", - додала Кільчицька.

Вона також сказала, що голосування щодо дострокових виборів мера у Верховній Раді було прогнозоване для команди Черновецького, але на сто відсотків вони до нього не були готові.

"У той момент, коли відбувалося голосування, ми якраз обідали з дружиною Черновецького. До мене зателефонували з Верховної Ради, і я фактично в он-лайн режимі чула, як саме це відбувалося. Перша моя реакція була така: чи не почулося це мені? А друга – це сталося, ми йдемо на вибори і після цих виборів спекуляції навколо імені Черновецького і його команди не буде! Далі ми з пані Черновецькою прекрасно закінчили обід і я поїхала на роботу", - розповіла Кільчицька.

Далі, за її словами, до неї зателефонував Черновецький.

"Я гадала, він хоче поговорити про рішення Верховної Ради, але він почав розпитувати, як фінансується ремонт однієї з лікарень. Бо його зустріла якась бабуся і розпитувала про це. Врешті я його запитала: "Леоніде Михайловичу, що ми робитимемо?" Він відповів: "Як – що робитимемо? Ітимемо на вибори, звичайно! Усе, давай працюй!" – і кинув трубку.
Це така наша реакція", - сказала Кільчицька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування