Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кільчицька розповіла, як Черновецький хотів підкупити комуністів "Жигулями"

Середа, 19 березня 2008, 12:28

Для команди Леоніда Черновецького не було несподіванкою голосування комуністів за постанову щодо проведення дострокових виборів мера Києва і міськради.

Про це в інтерв’ю УНІАН сказала заступник Черновецького Ірена Кільчицька.

За її словами, "у комуністів на Черновецього є особисті образи різного роду – як давні, так і нові".

"До давніх належить те, наприклад, що у 2002 році Черновецький як депутат Верховної Ради просив комуністів підтримати якийсь його законопроект. За це Леонід Михайлович з трибуни ВР пообіцяв кожному комуністові подарувати "Жигулі". Я не пам’ятаю, як проголосували комуністи, але точно знаю, що Черновецький не виконав перед ними свою обіцянку. Комуністи відтоді зачаїли образу на Черновецького", - розповіла Кільчицька.

"А зараз, відколи ми працюємо в мерії, комуністи стали нашими особистими ворогами. Тому що до нашого приходу вони фактично приватизували медицину міста", - додала вона.

Так, Кільчицька назвала "прихватчиком" екс-міністра охорони здоров’я комуніста Юрія Гайдаєва.

"Ця людина – просто п’яниця, і про це всі знають. Тут також пан комуніст Кравченко, який ініціював законопроект про розділення посад голови Київської міськдержадміністрації і мера міста. Зять екс-спікера Верховної Ради, комуніста Ткаченка Валерій Бідний керував десять років охороною здоров’я Києва. Він перебував на моїй посаді – заступника голови міськадміністрації. Пан Бідний розікрав усе, що тільки можна було, довів до зубожіння всі лікарні. Син Бідного – Бідний-молодший – був головним лікарем Жовтневої лікарні. Я звільнила його з цієї посади", - заявила вона.

"Тобто ми від київської медицини відтягнули клан комуністів. А вони фінансувалися за її рахунок. Усі ці люди належать зараз до Комуністичної партії, тому, безумовно, комуністи не могли проголосувати по-іншому", - додала Кільчицька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...