Черновецький готовий битися з Тимошенко, а не з карликами

Середа, 19 березня 2008, 14:00

Київський міський голова Леонід Черновецький вважає єдиним гідним суперником на виборах мера Києва прем’єра Юлію Тимошенко.

Про це пише газета "Хрещатик" з посиланням на прес-службу КМДА.

"Вибори Мера Києва – це не дитячі ігри незрілих політично стурбованих громадян. Кияни уявно усвідомлюють, що переобраний Мер столиці повинен буде займатися подальшим розвитком міста та захистом малозахищених городян, а не політичною демагогією", - заявив Черновецький.

За його словами, Тимошенко повинна відповісти перед киянами за "своє політичне інтриганство та піти на вибори особисто, щоб ми всі зрозуміли, що вона насправді знає про Київ і киян".

"Тимошенко – єдиний кандидат, перемога над яким відновить справедливість. Усі інші – не рахуються. Інших самостійних і серйозних опонентів на перевиборах Мера Києва я для себе не бачу", - заявив Черновецький.

"Ситуація з перевиборами у столиці пожвавила політичних карликів, які стали підтвердженням приказки: "На двох українців – три гетьмана". Вони ніколи не зможуть домовитися, тому що вже почали ділити землю і ресурси Києва, а вся їх так звана "політична діяльність" зводиться виключно до партійних чвар", - заявив мер.

За словами Мера Києва, також цим незрілим політикам не допоможуть і спроби "домовитися про єдиного кандидата", і за допомогою політичних маніпуляцій провести вибори у Києві в два тури.

"Я готовий перемогти і в два, і в три тури. І скільки б турів не придумали ті, у кого здоровий глузд замінило бажання всякою ціною зробити переворот у столиці, я упевнений, що кияни зможуть відрізнити правду від політичного базікання і демагогії", - заявив Черновецький.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...