Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький звинуватив Тимошенко у заторах на дорогах

Середа, 19 березня 2008, 16:53

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що позачергові вибори не стануть на заваді роботі Київської міської державної адміністрації

Про це повідомляє "Хрещатик" з посиланням на прес-службу КМДА.

"Усі 70 днів, які залишилися до дати позачергових виборів, я виконуватиму обов'язки мера столиці України, і мерія працюватиме як годинник", - заявив Черновецький.

"Ми і надалі нарощуватимемо бюджет і соціальні виплати – це моя воля. Ми готуватимемо нові станції метро, ремонтуватимемо дороги і робитимемо все можливе для того, щоб киянам жилося краще", - підкреслив мер Києва.

Він зазначив, що існує ряд проблем, які штучно створені урядом.

"Є проблеми, які мені створює уряд. Вони, в першу чергу, пов'язані із заторами на дорогах, оскільки уряд незаконно ліквідував евакуатори. Крім того, мені не дають можливості заборонити в'їзд до столиці великого вантажного транспорту. І з цією проблемою за 70 днів не впоратися. У всьому останньому – все відбуватиметься в робочому порядку", - зазначив мер.

У вівторок Верховна Рада проголосувала за дострокові вибори київського мера. Черновецький готовий іти на вибори і виграти їх. БЮТ збирається висувати кандидата від свого блоку і сподівається, що коаліція його підтримає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування