Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко вірить, що знайде 300 голосів

Четвер, 20 березня 2008, 11:56

Лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко заявляє про невідворотність процедури щодо скасування депутатської недоторканності.

Про це Кириленко сказав журналістам після голосування в четвер.

За його словами, коаліції прикро, що за рішення щодо спрямування відповідних змін до Конституції не голосувала опозиція.

Він наголосив, що законопроект меншості "був обманом їхніх виборців", оскільки депутатська недоторканність в ньому не скасовувалася, залишалася недоторканність президента і жодного слова не було сказано про недоторканність суддів.

"Хай опозиція думає, чому вона обдурює своїх виборців. Я думаю, що тепер вони зрозуміли невідворотність процесу і зрозуміли те, що ми не жартуємо", - зазначив він.

"Тепер у всіх депутатів, незалежно від того, яку політичну силу вони представляють, немає іншого виходу, як додавати голоси тоді, коли конституційний суд, я переконаний, із позитивним висновком, поверне це питання на остаточний розгляд парламенту", - додав Кириленко.

На його переконання, після остаточного прийняття змін до Конституції, "парламент припинить бути притулком для людей, які ховаються від правосуддя за депутатською недоторканністю".

"І вже в наступному скликанні парламенту будуть працювати професійні депутати-законотворці", - додав Кириленко.


Як відомо для ухвалення змін до конституції необхідні 300 голосів в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування