Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка вважають завчасним говорити про єдиний фронт у Києві

Четвер, 20 березня 2008, 12:36

Член депутатської групи "Народна самооборона" Володимир Стретович вважає передчасним говорити про створення єдиного блоку демократичних сил для участі у виборах депутатів Київради.

"Передчасно говорити, що такий блок буде сформовано, адже ми думаємо про більш широкий формат від усіх демократичних сил", – цитує його слова прес-служба "Народної самооборони".

Стретович зазначив, що питання формування єдиного блоку для участі у виборах до Київради вирішуватиметься "Народною самообороною" колегіально, з урахуванням усіх формальностей та деталей створення такого об'єднання.

За його словами, "Народна самооборона" виступає за висунення єдиного кандидата від демократичних сил для участі у виборах мера Києва.

"Одна справа, якщо йдеться про єдиного кандидата від демократичних сил у складі БЮТ і "НУ-НС", інша – якщо "Наша Україна" збирається висувати свого кандидата. Тоді ми будемо категорично проти", – сказав депутат.

"Дійшовши згоди про висунення єдиного кандидата, кожна сила має право запропонувати для обговорення свого кандидата. Тому зараз передчасно говорити про підсумки цих перемовин", – сказав Стретович.

Як відомо, президія "Народного союзу "Наша Україна" запропонувала партіям блоку "НУ-НС" та іншим демократичним силам створити єдиний блок для участі у місцевих виборах у Києві та висунути спільного кандидата на посаду мера Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...