У Литвина з'явився ще один кандидат на "місію" Черновецького

Четвер, 20 березня 2008, 16:27

Депутат Київради, колишній голова Печерської райадміністрації столиці Анатолій Коваленко готовий балотуватися на посаду київського міського глави, якщо партія довірить йому цю "місію".

"Я член Народної партії. Якщо партія довірить мені цю місію, я зроблю усе від мене залежне, щоб виправдати довіру не тільки своїх однопартійців, але й мешканців Києва, що заслуговують кращої влади", - заявив він в інтерв'ю УНІАН.

Коваленко зазначив, що "той бардак, який ми спостерігаємо останні два роки" у столиці, його як киянина не влаштовує.

"Більш того, знаючи міський механізм, що називається зсередини, проробивши майже два десятки років у виконавчій владі столиці, я бачу, що робиться не так і як потрібно робити, щоб було краще для Києва і киян", - заявив він.

Однак Коваленко підкреслив, що його балотування на посаду мера Києва – це не тільки його рішення, бо він є членом партії (яка входить у Блок Литвина).

Як відомо, раніше депутат Верховної Ради від Блоку Литвина, голова Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктор Пилипишин заявив, що має намір балотуватися на посаду мера Києва.

Пилипишин зазначив, що рішення буде приймати керівництво його політичної сили, однак сам він уже вирішив балотуватися на посаду мера.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...