Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко готує Луценку зміни, а СБУ гроші

Четвер, 20 березня 2008, 19:55

Президент Віктор Ющенко підписав указ про заходи щодо реформування системи органів Міністерства внутрішніх справ України

Відповідний указ розміщено на сайті президента.

З цією метою буде створено комісію з розроблення проекту концепції реформування МВС, яку очолить заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин.

Також Ющенко підписав указ про деякі питання забезпечення функціонування та реформування Служби безпеки України

Ним доручено Кабміну під час підготовки законопроекту про внесення змін до держбюджету передбачити додаткові видатки Службі безпеки України на забезпечення функціонування та реформування органів системи Служби у сумі 1 380 млн. гривень.

Також уряд має опрацювати питання підвищення соціальних гарантій для співробітників Служби безпеки України та за результатами опрацювання підготувати і подати в установленому порядку відповідні пропозиції.

Президент також затвердив концепцію реформування СБУ.

Реформування має здійснюватися відповідно до пріоритетів національних інтересів України, визначених законом "Про основи національної безпеки України" і Стратегією національної безпеки України, зокрема таких, як приєднання до європейської та євроатлантичної системи безпеки, що передбачає взаємовигідну співпрацю і набуття членства в Організації Північноатлантичного договору (НАТО) і Європейському Союзі (ЄС).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування