Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знайшов Черновецькому і Добкіну нову роботу

П'ятниця, 21 березня 2008, 12:28

Президент Віктор Ющенко затвердив концепцію та персональний склад національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Відповідний указ розміщено на сайті президента.

Основними завданнями Національної ради буде вироблення стратегії вдосконалення державного будівництва в Україні, реалізації державної регіональної політики із забезпечення розвитку регіонів, здійснення кадрової політики та кадрової роботи тощо.

Серед інших завдань рада розглядатиме ініціативи місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування з актуальних питань держбудівництва, регіональної та кадрової політики, розглядатиме проекти найбільш концептуальних документів з питань загальнодержавного та регіонального розвитку.

Також Рада вироблятиме узгоджені підходи щодо взаємодії президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, їх асоціацій з метою виконання покладених на них Конституцією та законами України повноважень і функцій.

Національну раду очолюватиме президент. До її складу увійдуть також прем’єр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний, який стане секретарем ради.

Також до складу ради увійдуть керівники облради і облдержадміністрацій, зокрема й мери Києва та Харкова Леонід Черновецький та Михайло Добкін.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування