У "Самообороні" спростовують, що Ющенко наказав підкорятися Балозі

П'ятниця, 21 березня 2008, 13:00

У групі "Народна самооборона" спростовують інформацію про те, що президент Віктор Ющенко нібито наказав депутатській групі в парламенті підкорятися главі секретаріату президента Віктору Балозі.

Про це в п'ятницю в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" повідомив народний депутат Кирило Куликов (група "Народна самооборона", фракція НУ-НС).

"Насправді, було так: група Володимира Стретовича висловила свою вимогу про відставку Віктора Балоги", - сказав він.

За словами Куликова, у ході зустрічі "Народної самооборони" із президентом також обговорювалося питання про кандидатів на посаду київського мера.

За його словами, народний депутат Олександр Омельченко висловив думку про те, що група готова підтримати ту кандидатуру, яку запропонує президент.

Він також наполягав на тому, щоб президент визначився з цією кандидатурою. За словами Куликова, президент відповів, що це буде "чудова" кандидатура.

Як відомо, газета "Комерсант-Україна" у номері за п'ятницю, процитувала депутата від "НУ-НС" Давида Жванію, який нібито заявив, що президент зажадав від членів депутатської групи "Народна самооборона", яка входить до складу фракції НУ-НС, "неухильного підкорення главі секретаріату президента Балозі".

"Народна самооборона" входить у блок "Наша Україна - Народна самооборона", який є частиною парламентської коаліції з Блоком Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування