Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ думають, що на Київ від коаліції піде Турчинов

П'ятниця, 21 березня 2008, 13:47

Депутат від фракції БЮТ Михайло Поживанов вважає, що найбільш ймовірною кандидатурою від коаліції на посаду мера Києва є перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

Про це Поживанов у сказав в інтерв'ю Ліга.

За його словами, поки він не може точно сказати, кого коаліція висуне для участі у виборах столичного мера.

Водночас, він висловив упевненість у тому, що це буде кандидатура від БЮТ.

"Я можу повторити, що це обов'язково буде кандидатура від Блоку Юлії Тимошенко. І найбільш ймовірно, це буде Олександр Турчинов", - сказав Поживанов.

Водночас, народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко повідомив, що члени БЮТ мають намір обговорити кандидатуру на пост мера Києва у понеділок, 24 березня.

За його словами, таке рішення було ухвалене на засіданні парламентської фракції БЮТ у п’ятницю, 21 березня, інформує УНІАН.

При цьому Бондаренко зазначив, що ще у вівторок на засіданні фракції, коли піднімалося питання про кандидата від БЮТ на вибори мера Києва, лідер блоку Юлія Тимошенко сказала, що у БЮТ є своя кандидатура.

За словами Бондаренка, кажучи про цю кандидатуру, Тимошенко сказала, що "ця людина із самого початку була з нами" і "ми повністю їй довіряємо", хоча не назвала прізвище.

* * *

Водночас голова київського відділення Партії регіонів Василь Горбаль не виключає, що партія може висунути його кандидатуру для участі в позачергових виборах мера Києва.

"Що стосується кандидата на посаду мера, актив міської організації (Партії регіонів) бачить як кандидата свого голову, тобто - мене", - сказав Горбаль, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, серед можливих претендентів на посаду мера – сам Поживанов, Леонід Черновецький, Віталій Кличко, Олег Тягнибок, кандидат від Блоку Литвина та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...