Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналам" пригрозили Луценком за зламані столи у "Дніпроенерго"

П'ятниця, 21 березня 2008, 19:54

НАК "Енергетична компанія України" звернеться до правоохоронних органів із проханням розслідувати протиправну діяльність групи депутатів від Партії регіонів, а також групи невстановлених осіб, які перешкоджали проведенню зборів акціонерів ВАТ "Дніпроенерго".

Про це УНІАН повідомили в прес-службі НАК "ЕКУ".

Згідно з повідомленням, перед початком зборів о 8 годині ранку група депутатів від Партії регіонів заблокувала адмінбудівлю ВАТ "Дніпроенерго" з метою недопущення акціонерів до емітента, щоб зірвати збори.

При цьому, зазначає прес-служба, іншою групою невстановлених осіб було пошкоджено власність реєстратора ВАТ "ФК "Укрнафтогаз", столи, стільці, меблі.

"НАК "Енергетична компанія України" проситиме правоохоронні органи дати оцінку всім цим протиправним діям.

"Не зважаючи на всі перешкоди, які чинилися за підтримки Донбаської паливно-енергетичної компанії, НАК "Енергетична компанія України", сьогодні відстояла інтереси держави й повернула вплив держави на компанію "Дніпроенерго", - сказано у повідомленні.

Як відомо, у п’ятницю на загальних зборах у Запоріжжі акціонери ВАТ "Дніпроенерго" повністю змінили склад органів управління й реєстратора товариства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування