Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко та Буш вилетять із Києва в один день

Понеділок, 24 березня 2008, 12:03

Президент Віктор Ющенко відбуде на саміт НАТО до Бухареста ввечері 1 квітня.

Про це на брифінгу заявила прес-секретар президента Ірина Ванникова, повідомляє УНІАН.

Вона нагадала, що напередодні від'їзду Ющенка до Бухареста планується державний візит в Україну президента США Джорджа Буша.

За словами Ванникової, зараз триває підготовка до цього візиту.

Серед іншого, за її словами, під час українсько-американських переговорів планується торкнутися питання приєднання України до плану дій щодо членства в НАТО напередодні саміту в Бухаресті тощо.

Як відомо, візит президента США до України запланований на 31 березня - 1 квітня.

Також Ванникова повідомила, що у п'ятницю, 28 березня, у другій половині дня Ющенко планує зустрітись з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском, який перебуватиме в Україні з офіційним візитом.

У ході зустрічі сторони обговорять питання двосторонніх відносин, а також питання підготовки країн до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Після зустрічі запланована урочиста церемонія підписання міжурядової україно-польської угоди про правила місцевого прикордонного руху.

Як відомо, 4 березня міністр закордонних справ України Володимир Огризко та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський у Варшаві парафували угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі про правила місцевого прикордонного руху.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування