Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Претендент на місце Черновецького бачить загрози

Понеділок, 24 березня 2008, 13:37

Верховна Рада ухвалила політичне рішення про проведення дострокових виборів міської влади в Києві, вважає потенційний кандидат у мери Києва, глава Шевченківської райради Києва Віктор Пилипишин (Блок Литвина).

На "круглому столі" у понеділок Пилипишин зазначив, що у ході дострокових виборів у Києві можуть виникнути певні загрози, повідомляє Ліга.

Свої слова він обґрунтував тим, що парламент ухвалив політичне рішення, проблематичне з юридичної точки зору.

У зв'язку з цим усі дії в рамках дострокових виборів можуть бути оскаржені в судах на будь-якому етапі, сказав Пилипишин.

У свою чергу, член фракції НУ-НС Кирило Куликов не погодився з думкою Пилипишина. На його думку, рішення про дострокові вибори виважене в правовому сенсі.

За словами Куликова, на даний момент є три особи, які можуть претендувати на мерське крісло у якості кандидата від демократичних сил, – Віталій Кличко, Юрій Луценко і ще невідомий кандидат від БЮТ.

"Ось ці три політичні сили (Блок Кличка, НУ-НС і БЮТ) повинні сісти за стіл переговорів і домовитися", - заявив Куликов.

Ще один потенційний кандидат у мери, нардеп від Партії регіонів Василь Горбаль вважає міфом, що перемогти Леоніда Черновецького може тільки єдиний кандидат від демсил.

Він також не вважає за доцільне проводити майбутні дострокові вибори в Києві у два тури.

Як відомо, дострокові вибори Київського міського голови і депутатів Київради призначені на 25 травня. Відповідну постанову про перевибори ухвалила Верховна Рада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...