Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До кінця тижня демократи мають визначитися з єдиним бійцем

Понеділок, 24 березня 2008, 14:41

Консультації з висування єдиного кандидата на посаду мера Києва повинні завершитися на нинішньому тижні, прогнозує член фракції "НУ-НС" Микола Катеринчук.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На питання, чи проводяться консультації в середині коаліції щодо висування єдиного кандидата на посаду мера Києва, і які кандидатури обговорюються, Катеринчук повідомив, що Європейська партія України бере участь у таких консультаціях.

"Вони (консультації) поки що мають більш неформальний характер. Хотілося б, щоб вони відбувалися не в кулуарних форматах, а більш публічно", - сказав Катеринчук.

"Ми очікуємо, що попередні консультації будуть завершені на нинішньому тижні, тому що 26 березня починається реєстрація кандидатів", - уточнив лідер Європейської партії.

При цьому він підкреслив, що оскільки мова йде не тільки про вибори мера, але і про вибори до Київради, демократичні сили повинні продемонструвати єдність, що забезпечило б перемогу на виборах демократичного кандидата.

Катеринчук також відзначив, що якщо такої єдності не буде, тоді у виборах будуть брати участь різні кандидати і різні команди.

"Але я можу прогнозувати, що Черновецькому не бути мером", - заявив Катеринчук.

У свою чергу член фракції "НУ-НС" Ксенія Ляпіна відзначила, що консультації і переговори з висування єдиного кандидата проводяться як з БЮТ, так і з Блоком Віталія Кличка.

За словами Ляпіної, відповідні переговори веде політична рада блоку "НУ-НС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування