Тимошенко із задоволенням викине перебіжчиків на смітник

Понеділок, 24 березня 2008, 16:55

Прем‘єр Юлія Тимошенко вітає рішення ЦВК з приводу реєстрації нових депутатів Київради від БЮТ замість тих, хто втратив мандати відповідно до законодавства.

Так Тимошенко прокоментувала рішення Центрвиборчкому, повідомляє прес-служба уряду.

"Я вітаю законне і справедливе рішення Центральної виборчої комісії стосовно позбавлення депутатських мандатів корумпованої частини Київради", - наголосила Тимошенко.

"Я задоволена тим, що у ЦВК вистачило політичної волі ухвалити правильне рішення. Вважаю, що сьогоднішній день можна вважати днем народження політичної відповідальності політиків", - зазначила прем’єр.

Вона також висловила сподівання, що оновлена Київрада "нарешті буде виступати справжнім захисником інтересів киян і покінчить з політикою тотальної муніципальної корупції в столиці".

"Депутатів, які позбавлені мандатів, треба як шкідливих котів викинути на політичний смітник. Їхня недовга і продажна політична кар’єра закінчилась назавжди", - зазначила прем’єр.

Водночас секретар Київради Олесь Довгий заявив, що Центральна виборча комісія ухвалила "суто політичне рішення".

"Бютівцям" у своїй "світлій" боротьбі за власне розуміння права та демократії вдалося таки "дотиснути" членів комісії", - сказав він, повідомляє прес-служба Київради.

На його думку, ЦВК "підхопила естафету сумнівних політичних рішень від Верховної Ради".

"Ми всі є свідками посилення безпрецедентного тиску БЮТ на органи державної влади та самоврядування", - заявив Довгий. 

"Із фактичним початком виборчого процесу в Києві таке рішення є абсолютно нелогічним, і ні на що не впливає. Через два місяці склад Київради все одно буде іншим", - додав він.    

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...