Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко і Денисова – найбільш високооплачувані міністри

Вівторок, 25 березня 2008, 10:20

Найбільш високооплачуваним міністром в уряді Тимошенко є міністр праці і соцполітики Людмила Денисова.

Про це пише газета "Дело" у вівторок.

Місячний заробіток Денисової, за словами начальника управління бухгалтерського обліку і звітності Мінпраці Тетяни Стукалюк, складає 18,6 тисячі гривень.

Не відстає від Денисової і шеф усіх міліціонерів Юрій Луценко. "Зарплата Луценка складає 18 599 гривень", — розповіли в прес-службі МВС.

Глава Мінтрансу Йосип Вінський, відповідаючи на питання про свою зарплату, сказав: "18 300 гривень одержав я за лютий. 18 307, якщо бути точним".

Дещо більше 18 тисяч гривень складає щомісячний доход міністра промислової політики Володимира Новицького. Його заробіток складає 18 085 гривень.

Міністр оборони Юрій Єхануров, за словами його помічника Валентина Мондрієвського, на місяць заробляє 15 663 гривни. Половина його зарплати — це доплата за особливий характер роботи й інтенсивність праці. 40% від окладу Єханурову доплачують за доступ до державної таємниці.

Близько 15 тисяч на місяць одержує міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда. "Мій оклад 6120 гривень. Інша частина зарплати — доплати. Це приблизно в 2,5 рази вище, ніж оклад. Чистими виходить близько 15 тисяч гривень", — розповів міністр.

Міністрові економіки Богдану Данилишину за лютий нарахували 18 600 гривень, але з цієї суми відняли податки. Тобто на руки Данилишин одержав близько 15 200 гривень.

Не хотів називати свою зарплату і міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук. Але пізніше зважився. "Точно сказати не можу, десь близько 16-18 тисяч гривень", — сказав він.

Глава Мін'юсту Микола Оніщук розповів, що його зарплата не перевищує зарплату народного депутата (близько 15 тисяч гривень).

Міністр палива й енергетики Юрій Продан заробляє 14 601 гривню на місяць. Таку цифру назвали в прес-службі цього відомства.

Міністр молоді і спорту Юрій Павленко заробляє 14 443 гривні.

На такому ж рівні заробіток міністра житлово-комунального господарства Олексія Кучеренко. "На місяць у мене 14 200 гривень, половина з яких — доплата за інтенсивність праці. Я щодня працюю з 9 ранку до 9 вечора", — сказав він.

А міністр із питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра і зовсім заробляє лише 13 423 гривні.

Найменшу зарплату одержує міністр охорони здоров'я Василь Князевич. "Я одержую оклад міністра, 6 тисяч гривень. Від усіх надбавок я відмовився, поки рядовим співробітникам міністерства не буде підвищена зарплата", — пояснив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування