Довгий думає, що його зробив безробітним цирк однієї акторки в рожевих окулярах

Вівторок, 25 березня 2008, 10:25

Секретар Київради Олесь Довгий переконаний, що команда нинішнього мера виграє вибори. Таку думку він висловив в ефірі "Свободи слова" на ICTV, повідомляє прес-служба Київради.

"Якщо заради того, аби врятувати останні принципи демократії, зберегти місцеве самоврядування, потрібно піти на вибори і їх виграти, ми це зробимо. Ми не популісти, ми працюємо з людьми і нам є що цим людям сказати", - зазначив він.

Довгий також заявив, що ініціює збори всіх секретарів місцевих рад, а також міських голів України, на яких планується обговорити кризу місцевого самоврядування, спричинену рішенням парламенту про дострокові вибори в столиці.

Таку ініціативу він пояснив тим, що політичні рішення щодо виборів мерів та міських рад можуть виникнути в інших містах України.

"Такі дзвіночки є", - наголосив секретар Київради.

"На прикладі Києва всім дали зрозуміти, що, в першу чергу, треба догодити кожному окремому народному депутату від так званої демократичної коаліції, щоб вони раптом не призначили перевибори. А тільки вже потім – вирішувати проблеми громади", - заявив Довгий.

"Парламент на сьогоднішній день більше нагадує цирк, аніж законодавчий орган. Причому це - цирк однієї акторки. Де б ще прем’єр-міністр обдзвонював кожного депутата з так званої демократичної коаліції з вимогою проголосувати за перевибори київського міського голови?" - зазначив він.

Довгий наголосив, що рішення про дострокові вибори в столиці було ухвалено "без суду і слідства, без звіту комісій, без запрошення до сесійної зали парламенту міського голови чи інших представників Київради".

За його словами, немає жодної кримінальної справи, жодного рішення суду, яке б свідчило про неправомірну діяльність київського міського голови чи його команди.

"Складається враження, що всі одягли рожеві окуляри і не хочуть бачити, що насправді відбувається", - сказав Довгий.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування