Цушко чекає Генпрокуратуру в лікарні

Вівторок, 25 березня 2008, 11:03

Екс-міністр внутрішніх справ Василь Цушко готовий дати свідчення представникам Генпрокуратури, якщо вони приїдуть до нього в клініку закордоном.

Як стверджує депутат IV-V скликань від СПУ Євген Філіндаш, відповідний лист Цушко направив у ГПУ.

"Василь Цушко дійсно знаходиться за кордоном, але перебуває там на лікуванні. За розпорядженням лікарів, він не може зараз приїхати в Україну", - відзначив він.

"Слідчі Генеральної прокуратури прекрасно знають, де саме знаходиться екс-міністр, оскільки він особисто направив їм листа, у якому заявив, що готовий дати свідчення представникам ГПУ, якщо вони приїдуть до нього в клініку", - заявляє Філіндаш.

На його думку, правоохоронні органи застосовують щодо Цушка політику подвійних стандартів, свідомо дезінформуючи суспільство про те, що він нібито ухиляється від відповідальності, повідомляє прес-служба Центру соціальної аналітики "Лівий погляд", який очолює Філіндаш.

Також він підтвердив інформацію, що у випадку, якщо Цушка визнають підозрюваним, його адвокатом стане суддя Юрій Василенко, який порушив кримінальну справу проти Леоніда Кучми, коли той був президентом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування