Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ГОТУЄ НОВУ ПАРТІЮ

Вівторок, 25 березня 2008, 12:33

Громадський рух "Народна самооборона" планує наприкінці весни провести загальноукраїнську конференцію, на якій може заявити про створення на її базі нової політичної партії.

Про це в інтерв'ю "Високому Замку" заявив міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

"До цього часу я планую відвідати усі регіони України не лише в рамках своєї службової, а й громадської активності", – зазначив Луценко.

На його думку, в Україні, по суті, створилася двопартійна система – з одного боку БЮТ, з іншого – Партія регіонів, тому виникла потреба у потужній третій силі.

Міністр вважає, що саме така сила може народитися на базі "Народної самооборони": "Ця третя сила запропонує свій майданчик для всіх, хто вірить в ідеали Помаранчевої революції".

"Буду радий бачити там і "нашоукраїнців", які не мають за собою шлейфу бізнес-інтересів та зрад. Хотів би бачити у цій силі і Віталія Кличка. Відкриті двері і політикам, яким з тих чи інших причин некомфортно у БЮТ чи неприйнятно перебувати у Партії регіонів", - заявив Луценко.

Він запевняє, що ця сила не буде альтернативою БЮТ чи "Нашій Україні": "Ми будемо партнерами, але третя сила потрібна саме як критик і стримувач певних вождистських проявів, які були, є і будуть в існуючих партіях".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...