Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін обіцяє, що в його спадкоємця буде свій шлях

Вівторок, 25 березня 2008, 13:39

Президент Росії Володимир Путін вважає, що в обраного президента Росії Дмитра Медвєдєва буде свій власний стиль керівництва країною.

Так Путін відгукнувся на зауваження президента Єгипту Хосні Мубарака про те, що діючий президент Росії й обраний глава держави зовні дуже схожі.

"Незважаючи на зовнішню подібність, на яку ви звернули увагу, в обраного президента РФ, напевно, буде свій власний стиль", - сказав Путін, приймаючи президента Єгипту в Ново-Огарьово.

Реклама:

При цьому Путін підкреслив, що Медвєдєв, "будучи протягом тривалого часу керівником адміністрації президента, першим віце-прем'єром, членом Ради безпеки Росії, був одним зі співавторів російської зовнішньої політики".

"У цьому сенсі вам буде легко з ним працювати", - запевнив президент Росії єгипетського гостя.

Путін особливо відзначив, що це стосується і розвитку економічного співробітництва Росії і Єгипту, зокрема, в енергетиці.

ВІДЕО ДНЯ

"Один з основних напрямків нашої взаємодії - це енергетика. Протягом тривалого часу Медвєдєв представляв інтереси держави в одній з провідних наших компаній - у "Газпромі". Тож і тут не буде жодних пауз і збоїв", - сказав Путін, звертаючись до Мубарака.

Діючий президент Росії висловив також сподівання, що і він у новій посаді прем'єр-міністра країни зможе внести вклад у розвиток російсько-єгипетських економічних зв'язків.

"Думаю, що питання економіки, соціальної сфери - це саме те, що більше за все турбує громадян будь-якої країни. Думаю, що це буде входити в коло моїх обов'язків найближчим часом і сподіваюся, що ми зможемо дати додатковий імпульс розвитку наших економічних зв'язків", - підкреслив Путін.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування