Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк розкритикував Тимошенко за бюджет

Вівторок, 25 березня 2008, 15:51

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк критикує Кабінет міністрів за те, що він не розробив і не подав на розгляд у парламент зміни в закон про державний бюджет на 2008 рік.

"Я його (законопроект) поки ще не бачив", - сказав Яценюк на засіданні ради з питань взаємодії органів державної влади і місцевого самоврядування у вівторок у Лівадії (Велика Ялта, Крим).

Він нагадав, що уряд мав внести проект у парламент місяць тому, однак не зробив цього.

За словами спікера, "дискусії на предмет цього закону поки передчасні".

Яценюк також заявив, що не допустить ухвалення парламентом країни законів, в яких є корупційні схеми.

Спікер зазначив, що тільки-но від Кабінету міністрів надійде закон про державні закупівлі, він буде негайно розглянутий депутатами.

"При цьому, якщо протягом двох найближчих тижнів цей закон не надійде до парламенту, депутати розглядатимуть ряд інших законів", - сказав Яценюк і наголосив, що жоден закон, в якому є корупційна схема, прийнятий парламентом не буде.

"Закон про держзакупівлі, тільки-но надійде від Кабміну в двотижневий термін - буде негайно розглянутий. Якщо ж не надійде, то у нас є ряд інших законів, але я сподіваюся, що жоден з цих законів не буде розглянутий, якщо там є корупційна схема, яка є метою багатьох людей", - підкреслив глава парламенту, звертаючись до присутніх на засіданні Нацради.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...