Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГАРТ не стане партією Ющенка?

Вівторок, 25 березня 2008, 16:18

Голова фонду регіональних ініціатив ГАРТ Ігор Кріль запевняє, що політичної партії на базі цього фонду створено не буде.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок.

За словами Кріля, ГАРТ надалі залишатиметься громадською організацією, яка допомагатиме іншим громадським організаціям співпрацювати з владою і виступить своєрідною ланкою між ними.

"Ніякої партії на базі ГАРТу створено не буде. Але якщо хтось і колись створить політичну партія ГАРТ, то це не будуть ті люди, з якими цю партія пов'язують", - сказав він.

Кріль також не зміг сказати, на базі якої партії буде створено пропрезидентську силу.

За його словами, після його виходу з НУ, йому телефонували знайомі високопасодовці і питали, "куди нести заяву (на реєстрацію в нову партію)".

"Але про те, чого немає, я не можу сказати. Якщо цей процес дійде до логічного завершення, я буду першим, хто про це скаже", - зазначив він.

Водночас він підтвердив, що нині в лавах фонду працює багато аналітиків з Нашої України.

На питання, з чим пов’язаний такий відтік кадрів з Нашої України, він відповів, що вважає питання некоректним.

"Так історично склалося, що у нас дійсно працює дуже багато колишній працівників з Нашої України. Слово "відтік" кадрів мені не дуже подобається, бо цього процесу немає. Є бажання людини займатися тим, чим вона хоче", - сказав він.

Разом з цим він спростував причетність ГАРТу до складання і розсилки списків , які складаються з представників політичної і бізнес-еліти нібито для визначення рейтингу їхньої популярності і майбутнього залучення до лав організації.

"Я бачив інформацію, що це (списки) отримуються якимись адміністраціями, по завданню якоїсь іншої адміністрації. При чому тут ми?" – спитав він.

Водночас Кріль не зізнався, з яких джерел здійснюється фінансування фонду, сказавши лише, що "є багато людей, які підтримують таку організацію, і вони мають право її підтримувати, оскільки вони є добропорядними платниками податків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...