Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича сидів упроголодь через любов до машин

Вівторок, 25 березня 2008, 16:37

Син лідера Партії регіонів Віктор Янукович-молодший зізнається, що звик жити не задумуючись про розподіл бюджету, хоча й упевнений, що гроші не всесильні.

"Я дуже спокійно ставлюся до грошей. У житті досить часто трапляються ситуації, коли гроші безсильні. З іншого боку, без них складно. Коли порожньо в кишені, складно, наприклад, поправити своє здоров'я або допомогти близьким людям. Гроші не всемогутні", - сказав він в інтерв'ю Личный счет.

"Я звик жити швидко, не особливо задумуючись, у тому числі і над розподілом бюджету. Наприклад, колись дуже хотів купити дорогий автомобіль. Грошей вистачало впритул. Проте я його купив, хоча в наступному місяці довелося заощаджувати навіть на їжі. Але потім з'явився клієнт, готовий заплатити за авто більше, ніж я. І я вигідно продав машину", - розповів Янукович.

За його словами, він у 16 років організував свою першу справу, пов'язану з тюнингом автомобілів.

На питання, чи допомагав йому в бізнесі батько, Янукович-молодший заявив, що ще в ранньому віці поставив перед собою завдання — досягати мети без допомоги батька.

"Цілком нормальні чоловічі амбіції. Вважаю, що в мене це вийшло. Звичайно, спочатку було дуже непросто, і тільки обмежене коло знайомих знає, з чим приходилося зіштовхуватися. Проте багато хто міркує прямолінійно — не міг відбутися бізнес без підтримки старшого багатого родича. На такі випади я вже не ображаюся", - відзначив він.

На питання, як зараз складаються взаємини з батьком, Янукович-молодший зізнався, що "батько — жорстка людина".

"Він виховував мене в строгості, за що я йому дуже вдячний. Інакше не було б нинішнього мене. Зараз у нас товариські відносини, можемо поговорити про усе. Радує, що ми гармонійно доповнюємо один одного. Адже одна голова добре, а дві краще", - відзначив син лідера Партії регіонів.

Янукович-молодший також зізнався, що ніколи не думав, що стане депутатом.

"Але так склалося життя. Я по натурі непосида, та й не хотілося відсиджуватися, коли в країні відбуваються процеси, що не викликають, м'яко кажучи, "великого захвату", - сказав він.

"Можу сказати, що політика — дуже брудне заняття. Причому зараз у ній бруду значно більше, ніж раніше. Хтось з великих говорив, що не буває незаплямованого політика. Я б додав: немає політика, якого б не обливали брудом. Тим більше якщо він успішна людина. Такі речі мені чужі. Але особиста справа кожного, чим займатися по життю", - додав Янукович-син.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування