Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий вирішив, що Кличко ховається під спідницею Тимошенко

Середа, 26 березня 2008, 09:28

Секретар Київради Олесь Довгий прогнозує, що правляча коаліція не висуне єдиного кандидата на посаду київського міського голови.

Про це Довгий заявив в ефірі програми "Re:акція" на 5 каналі, повідомляє прес-служба Київради.

"Єдиного кандидата у наших опонентів нема і скоріш за все не буде, адже гідну конкуренцію Леоніду Черновецькому могла би скласти лише Юлія Тимошенко", - вважає він.

"Решта кандидатів, включаючи найсильнішого з них, я маю на увазі, фізично, Віталія Кличка, замість того, щоб іти до виборців з конкретними пропозиціями... лише хочуть сховатися під спідницю лідерці БЮТ, і використовуючи її рейтинг, отримати керівну посаду в місті Києві", - наголосив Довгий.

"Але в такий спосіб киян надурити не вийде. Мешканці столиці – самодостатні люди, які не будуть терпіти намісника, - зауважив він. - Киянам потрібен місцевий лідер, який має свою програму і не дурить людей".

"Ми не боїмося іти до виборців, тому що ми їх не дурили", - наголосив секретар Київради.

Він додав, що блок Черновецького має конкретну програму розвитку столиці. "Наше гасло було і залишається – з людьми і для людей", - додав він.

Водночас Довгий спростував тезу про те, що на дострокових виборах в столиці, які збігаються з Днем Києва, буде невисока явка виборців.

"Теза про невисоку явку – це один з технологічних прийомів, що відпрацьовується нашими опонентами", - розповів він.

"В День Києва відбувається велика кількість масових розважальних заходів, в яких найактивнішу участь бере молодь. Тому, переконаний, що молоді люди перебуватимуть у місті під час святкувань", - зауважив Довгий.

"Зрозумівши, що програють, наші опоненти вчепилися в ідею проведення виборів у два тури", - наголосив він.

"Я хочу попередити їх: хоч у два, хоч у три чи чотири тури, як наші опоненти не міняли б під себе закон в процесі виборчої кампанії, ми все одно переможемо. Бо перемагають не політики, а ті, хто іде до людей і вирішує їхні проблеми", - зазначив Довгий.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування