Тимошенко каже про нахабний саботаж

Середа, 26 березня 2008, 10:20

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що її опоненти здійснюють саботаж рішення уряду про повернення знецінених заощаджень.

Про це Тимошенко заявила на розширеному засіданні уряду.

"Наш уряд зробив те, що не робив жодний уряд – реальне повернення заощаджень", - сказала Тимошенко.

"Той спротив, коли руйнували Ощадбанк, коли на місцях керівники обласних управлінь Ощадбанку на виконання політичного замовлення припиняли виплати або давали людям папірці, що вони мають прийти за грошима в 2009 році, коли зараз почали виплачувати не 1000 гривень, а менше... Це нахабний політичний саботаж наших урядових опонентів. Це таємна практика інтриг і руйнації інтересів людей", - обурилась Тимошенко.

Вона заявила, що вивчила програми всіх партій та виборчу програму Віктора Ющенка "10 кроків на зустріч людям" і скрізь побачила обіцянку повернення заощаджень.

"Коли йдуть на вибори – говорять про повернення заощаджень. Але після їх завершення – повне гробове мовчання, пояснюють, що це популізм, інфляція, якісь інші екзотичні речі", - сказала вона.

"Шановні політики, коли ви навчитеся нести відповідальність за свої слова перед суспільством! Коли ви критикуєте цей процес (повернення заощаджень), то подивіться, як живуть люди", - зауважила Тимошенко.

"Я хочу нагадати лібералам від політики, що гроші на ощадній книжці – це приватна власність", - додала прем’єр.

"Коли мова йде про вкрадене підприємство, за яке заплатили 3 копійки замість 3 мільярдів, така приватна власність захищена на 300% і продажними політиками, і продажними судами, і продажними керівниками. А коли йдеться про жалюгідні копійки, то це - популізм і нищення економіки. З простою людиною уряди не звикли ділитися", - сказала Тимошенко.

"Декілька кланів вважають, що все, що є в країні – ресурси, надра і підприємства - це їхня приватна власність", - заявила Тимошенко.

Вона додала, що клани контролюють половину державних установ і "деяких силовиків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News