Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий пропонує приз за те, щоб до нього не ходили міністри і депутати

Середа, 26 березня 2008, 16:01

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що ці два роки йому заважали працювати депутати Верховної Ради.

Про це він заявив на прес-конференції в середу.

"Хотів би пожалітись, наскільки складно було працювати всі ці два роки. Я не зовсім розумів, чи я є секретарем Київської міськради, чи я є ведучим Верховної Ради, бо кількість депутатів ВР в моїй приймальні завжди перевищувала кількість депутатів Київради", - зазначив Довгий.

"Рівень політизації досягав того, що кількість депутатів ВР в кілька разів була більшою, ніж депутатів Київради", - додав він.

Довгий наголосив, що "готовий створити призовий фонд для того депутата, який подасть проект і доб’ється голосування, щоб жоден міністр або депутат не мав права заходити в кабінет міського голови або в кабінет секретаря ради з будь-яким проханням особистим і яке не є публічним".

"Я хотів би встановити систему, при якій жоден чиновник Верховної Ради, приходячи з проханням був би зобов’язаний вас поінформувати про те, з яким проханням він прийшов", - зазначив Довгий.

Він також зізнався, що на початку своєї роботи він звертав увагу на прохання депутатів.

"Але апетит приходить під час їжі. І під час цієї їжі депутати стали такими апетитними. Далі ми почали чути погрози. Далі погрози перетворились на політичне протистояння. Далі ми дійшли до перевиборів", - зазначив він.

Довгий також висловився за збільшення кількості депутатів від блоку Черновецького.

"Той інструмент, якого мені не вистачає – це збільшена кількість голосів блоку Черновецького. Мені потрібно як мінімум 61 голос, щоб прийняти позитивне рішення в Київраді. У нас зажди є одна фракція – 21 голос, на яку я можу розраховувати", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування