Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесникову сподобалася Тимошенко, а Шуфрич хоче віддати її шапку Януковичу

Середа, 26 березня 2008, 16:23

Депутат Партії регіонів Борис Колесников незадовільно оцінює 100 днів роботи уряду Юлії Тимошенко.

Про це він заявив у середу в Амвросіївці (Донецька область), куди він разом з Нестором Шуфричем приїхав підтримати Ігоря Склярова на посаду мера міста, повідомляє "Остров".

"Обіцянки не виконані... Я не хочу вдаватися в деталі. Інфляція, близька до того, щоб скотиться в гіперінфляцію. Команда? Таке враження, що зібрали команду сільської школи грати зі збірною Бразилії. (Уряд Тимошенко) - Тут - середня школа, а інфляційні світові процеси, ріст цін на сільськогосподарську продукцію - збірна Бразилії", - сказав нардеп і резюмував: "Так що, "не по Сеньке шапка".

Позитивом 100 днів роботи Кабміну Юлії Тимошенко Борис Колесников назвав те, що нинішній прем'єр-міністр - "чарівна жінка".

"Вона добре виступає. Я думаю, що екрани телевізора вона прикрасила. Це з хорошого...", - сказав народний депутат.

У той же час народний депутат Нестор Шуфрич упевнений, що наступним президентом України буде його колега по фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

"Ми колись говорили, що Віктор Янукович буде прем'єром, а нам не вірили... Ми ще поздоровимо Віктора Федоровича з президентством України", - заявив він.

Як повідомляє кореспондент "Острова", День партії звівся до передвиборчої агітації за кандидата в мери Амвросіївки Ігоря Склярова.

Народні депутати Борис Колісників і Нестор Шуфрич провели зустріч з педагогічним колективом міської школи №2, де закликали вчителів голосувати за Склярова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування