Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, як на неї ллють бруд

Середа, 26 березня 2008, 17:24

Деякі рекламні фірми отримали замовлення від політичних опонентів Уряду Юлії Тимошенко на виготовлення і розміщення по всій Україні біл-бордів провокаційного змісту з негативною оцінкою 100 днів роботи Кабінету Міністрів.

Про це заявив журналістам депутат від БЮТ Віталій Корж, повідомляє прес-служба блоку.

"Чесні працівники кількох фірм, яким було запропоновано виконати цю підлу роботу за величезні гроші, лише обурились на таку пропозицію і категорично відмовились. Хотілося б сподіватися, що й серед працівників інших фірм такого профілю знайдеться немало чесних людей, які не захочуть взяти 30 юдиних срібняків у мільйонах доларів за цю брудну "роботу", - сказав Корж.

Корж просить "всіх патріотичних громадян дати власну справедливу оцінку цій кампанії бруду й брехні".

Фото прес-служби БЮТ
Фото прес-служби БЮТ

Також він заявив, що "справжній сабантуй інформаційної активності святкують ті мас–медіа і "експерти", котрі спеціалізуються на професійному вимазуванні порядних людей брудом".

"Саме вони – ті, хто звикли "працювати" в тіні, хто зовсім нещодавно, впродовж 2007 року небезуспішно удосконалював в Україні систему державного шахрайства, ті, хто довів інфляцію до 22% і залишив по собі сумнозвісні мільярдні газові борги, ті, хто волею виборців опинився у меншості й не хоче примиритися з фактом перебування поза владою, – саме вони, замість партнерської співпраці з демократичними силами, організували фронт активної боротьби проти нового Уряду", - сказав Корж.

"Впродовж кількох останніх днів ця проФФесура, не задовольняючись щоденним паплюженням помаранчевої коаліції в ефірі й на сторінках преси, перейшла до прямих провокацій, спрямованих проти уряду, БЮТ і до Юлії Тимошенко особисто", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування