Черновецький просить Ющенка передати йому "рубильник"

Середа, 26 березня 2008, 19:15

Мер Києва Леонід Черновецький звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням про передачу в управління міській громаді об`єктів, що забезпечують столицю електроенергією.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

За словами Черновецького, у столиці достатньо коштів для того, щоб "нормально експлуатувати" об’єкти, що забезпечують Київ електроенергією.

"І в столиці управління цими процесами вдесятеро краще", - додав він.

"Аварія, яка сталася вчора, - справжня катастрофа, причина якої - відсутність грошей у бюджеті Київської області, де в облраді 90% депутатів від БЮТ. У результаті сотні будинків у столиці виявилися знеструмленими, люди застрягли в ліфтах, залишилися без води і тепла", – йдеться у листі Черновецького.

"Якщо президент не вплине на ситуацію, то кияни завжди залишатимуться заручниками різних аварій на території Київської області, де розташовані ці об`єкти енергозабезпення. І гроші для їх належного утримання, очевидно, розкрадаються. Я протестую проти такого стану справ і вважаю, що частково територія Київської області повинна приєднатись до Києва, разом з енергозабезпечуючими об`єктами. Тоді в будинках киян завжди буде тепло і світло незалежно від політичної ситуації", - заявив він.

Раніше Черновецький звинуватив Кабінет міністрів в аварії лінії електропередач, що сталася у вівторок у Київській області внаслідок погодних умов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування