Журналіст "рупора" Черновецького каже, що охорона мера не дала йому впасти

Четвер, 27 березня 2008, 10:19

Журналіст газети "Хрещатик" Михайло Шкурін стверджує, що охоронці Леоніда Черновецького під час прес-конференції команди мера Києва в середу не перешкоджали йому підійти до мера, а підтримали, не давши впасти.

Так він прокоментував публікацію "Української правди" про те, що охоронці Черновецького відтісняли журналістів, і розміщене у ній фото, на якому зафіксований Шкурін.

Журналіст стверджує, що в середу ще під час акредитації на брифінг команди мера Києва, прес-служба КМДА попередила, що на запитання представників ЗМІ після брифінгу будуть відповідати заступник голови КМДА Віталій Журавський і секретар Київради Олесь Довгий.

"Після закінчення прес-конференції я поспішив до виходу, на шляху до якого мене штовхнули в спину колеги-журналісти, але начальник прес-служби Олександр Івахнюк і особистий охоронець мера Києва підтримали, не давши впасти", – цитує слова журналіста прес-секретар Київського Медіа Холдингу Дмитро Козонак.

"Журналіст не розуміє, навіщо "Українська правда" його так підставила", - йдеться в повідомленні.

"Щиро шкода, що видання, яке має у своїй назві слово "Правда", публікує відверту брехню!" – сказав Шкурін.

Як відомо, на прес-конференції в середу Черновецький не відповів на жодне запитання журналістів і, поклавши цю функцію на секретаря Київради Олеся Довгого і свого заступника Віталія Журавського, покинув залу. Після цього журналісти спробували прорватися до Черновецького крізь його охорону.

Кореспондент "Української правди", який був присутнім на прес-конференції, стверджує, що охорона мера відтісняла журналістів, які намагалися поставити запитання Черновецькому.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування