У Мороза готуються до безстрокових акцій

Четвер, 27 березня 2008, 11:55

Спільна антинатовська акція лівих сил розпочнеться на Майдані Незалежності 31 березня о 12.00 і може носити безстроковий характер у випадку прийняття бухарестським самітом рішення про приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

Про це повідомляє прес-служба Соціалістичної партії, посилаючись на завідувача відділом теоретичної, ідеологічної та масово-політичної роботи Політради СПУ Михайла Коропатника.

Соцпартія звертається "до всіх небайдужих" із закликом прийти в цей день на Майдан Незалежності і виступити за збереження нейтрального позаблокового статусу України.

Крім того, СПУ повідомляє, що з самого ранку 1 квітня, коли в Україні перебуватиме з візитом президент США Джордж Буш, відбудеться блокування секретаріату президента Віктора Ющенка.

"Можливо, хоч президентське оточення підкаже своєму патрону та його американському гостю Бушу, що зобов’язання України бути нейтральною державою визнається міжнародним співтовариством обов’язковою нормою, відмова від якої в односторонньому порядку є недопустимою", - сподіваються соціалісти.

"Це також стане нагадуванням президенту США, що його країна є одним із гарантів неядерного статусу України", - переконані вони.

Як сказано в повідомленні, протягом декількох днів, починаючи з 31 березня, на Хрещатику в Києві буде функціонувати наметове містечко, представлене також і Соцпартією.

Там, зокрема, поширюватимуться інформаційні матеріали щодо НАТО, "виготовлені за кошти політичних партій, а не за рахунок державного бюджету", зазначають в Соцпартії, вказуючи, що "уряд Юлії Тимошенко виділив з Держбюджету 5 млн. грн. на просвітницькі програми і піар Північноатлантичного союзу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
фотоУ Львові за хабарі підробляли інвалідність військовозобов’язаним – ДБР
16:16
Понад 94% українців довіряють ветеранам, які повернуться з великої війни. Опитування
16:14
фотоУкраїна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow
16:12
відеоПерші хвилини після ракетної атаки РФ на Дніпро потрапили на бодікамери поліції
16:06
Одещина знову зазнала ракетного удару РФ: є пошкодження інфраструктури та поранений
16:02
фотоЗ’явилися супутникові знімки наслідків ракетних ударів ЗСУ по аеродрому "Джанкой"
15:42
Какао б'є нові рекорди: ціни перетнули межу в 11 тисяч доларів
15:31
ФОТО"Я зворушений підтримкою українців". Режисер "20 днів у Маріуполі" привіз Оскар в Україну
15:30
Іран не планує відповідати Ізраїлю після останньої атаки – ЗМІ 
15:08
ФОТОПрезидент розписався на легендарній стелі Донецької області, яку раніше зафарбували активісти
Усі новини...