Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "зранку до вечора" думає, як утримати коаліцію

Четвер, 27 березня 2008, 11:58

Президент Віктор Ющенко виступає за стабільність роботи демократичної більшості і робитиме все для її збереження.

Про це він заявив, виступаючи на Всеукраїнському форумі інтелігенції у Києві.

"Зранку до вечора я дбаю про одне: якою б не була важкою ця демократична більшість, я буду все робити, щоб вона трималася, щоб вона була ефективною і щоб вона діяла", - сказав Ющенко.

Він також виступив проти політичної дестабілізації роботи Верховної Ради.

"Нація, громадськість підходить до рівня дискусії, коли будь-яка політична дестабілізація буде оцінюватися як політика проти України", - сказав Ющенко.

"Те що відбувається останні 10-12 місяців, той тяжкий процес діалогу у парламенті і поза парламентом, на жаль, багатий не тільки загальнодержавними темами і цілями, занадто великими і амбітними персональними цілями", - додав він.

"Коли ми говоримо про хворобу, як з нею попрощатися, я переконаний, що нація повинна з кожним днем все рішучіше виступати за основи формування стабільності – чи то політичної, чи то економічної", - зазначив президент.

При цьому він наголосив, що депутати витрачають "тижні парламентської роботи" на "ту чи іншу віртуальну політичну справу, яка цікавить півтори-дві сотні людей, а за ними – одну-дві людини політичних ватажків чи лідерів".

"Це манівці. Ми втрачаємо ходу, ми втрачаємо ресурс", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування