Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога натякнув Тимошенко, кого вести на місце Черновецького

Четвер, 27 березня 2008, 17:33

Глава секретаріату президента Віктор Балога заявив, що демократична коаліція має якнайшвидше визначитися з єдиною кандидатурою на посаду Київського міського голови.

"Єдиний сенс будь-яких дій, а особливо виборів, у місті - це забезпечення інтересів його мешканців", - наголосив Балога, повідомляє пресс-служба президента.

Він висловив переконання, що якнайкраще захистити інтереси киян може лише міцна коаліція демократичних сил, які разом користуються довірою і підтримкою переважної більшості мешканців міста.

"Зараз не час для параду амбіцій чи політичних торгів. Київська громада вправі очікувати послідовних і відповідальних кроків від тих, кому довіряє", - підкреслив глава секретаріату президента.

Він зазначив, що в цьому контексті логічною виглядає висловлена В'ячеславом Кириленком і Юрієм Луценком підтримка кандидатури Віталія Кличка на посаду Київського міського голови.

Глава секретаріату президента сподівається, що і Юлія Тимошенко підтримає такий вибір партнерів у Демократичній коаліції.

На думку глави президентського секретаріату, така позиція позбавить київські вибори зайвої інтриги і дозволить усім органам влади сконцентруватися на виконанні своїх безпосередніх завдань. "Адже громадяни навряд чи зрозуміють позицію. "Уряд зачинено. Всі пішли на вибори в Києві", - наголосив глава секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування