Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко назвав проект Балоги "адміністративним механізмом"

П'ятниця, 28 березня 2008, 09:56

У майбутній партії на базі "Народної Самооборони", створення якої ініціював Юрій Луценко, будуть представлені інтереси як лівоцентристів, так і правоцентристів.

"Це буде центристська партія, у якій будуть представлені і лівоцентристи, і правоцентристи, і Олесь Доній, і Тарас Стецьків. У партії обов'язково буде і ліве, і праве крило", - сказав Луценко в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

На питання, чи означає створення нової партії "смерть" ідеї про створення єдиної партії на базі НУ-НС, Луценко відповів:

"Ні. Це доцентрові процеси всередині самої "Самооборони", яка кристалізується як політична сила. Моя формула об'єднання така: "Народна самооборона" плюс "Наша Україна" мінус зрадники і пристосуванці дорівнює майбутня єдина демократична партія".

"У фракції НУНС є група людей, для яких ключові передвиборні обіцянки не більше ніж гра. Вони вважають, що "обіцянка цяцянка – виборцеві радість". Я так не вважаю", - додав він.

На думку Луценка, всередині фракції "йде змагання між політиками старої школи, які виросли на інтригах і зрадництві, і новими, котрі, може, не настільки спритні в підкилимних маневрах, але відповідають за взяті на себе зобов'язання".

"Якщо комусь це не подобається, не треба було йти в одну компанію з Луценком", - сказав він.

Коментуючи інформацію про створення альтернативної політичної сили, про що заявляв глава секретаріату президента Віктор Балога, Луценко відзначив:

"Альтернативою міфам може бути тільки міф, а ми створюємо реальну політичну силу. Наскільки я знаю, проект за назвою "Гарт" – це не партія, а адміністративний механізм для підтримки якихось майбутніх політичних ініціатив секретаріату президента".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування