Тимошенко збирає тільки "найкращих" кучмістів

П'ятниця, 28 березня 2008, 11:37

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що бере у свою команду тільки найкращих людей, які працювали у владі за часів президентства Леоніда Кучми.

Про це вона заявила 27 березня увечері в ефірі телеканалу "1+1", повідомляє УНІАН.

Коментуючи докори в тому, що прем`єр узяла в парламентську фракцію і органи влади "кучмістів", Тимошенко відзначила: "Мої кучмісти – найкращі у світі. Вони роблять те, що потрібно країні. Вони потрапили в команду, в якій вони у форматі".

Тимошенко підкреслила, що багато надзвичайно талановитих людей "кучмізм просто зламав і зіпсував" .

"І зараз Кучма на держдачі поки що відпочиває, а люди страждають від наслідків кучмізму", - відзначила Тимошенко і висловила сподівання, що "рано чи пізно" вона особисто і вся її команда зроблять так, що талановиті організатори і менеджери з "кучмістів" "сповідатимуть принципи, які потрібні Україні".

"Цей процес іде", - підкреслила Тимошенко.

У зв`язку із цим прем`єр пригадала керівників Державної митної служби Валерія Хорошковського і Державної податкової адміністрації Сергія Буряка, роботою яких, за її словами, вона дуже задоволена.

Тимошенко відзначила, що Хорошковський навів лад на митниці і зараз вкладає свої кошти, щоб поставити на митниці сканери, а Буряк пообіцяв, що через два місяці ПДВ повертатиметься в автоматичному режимі.

Відповідаючи на запитання про можливість співпраці з екс-головою Адміністрації президента Кучми Віктором Медведчуком, прем`єр сказала: "Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування