Кільчицька назвала Луценка виродком, а Кличка – людиною з обмеженим інтелектом

П'ятниця, 28 березня 2008, 12:05

Заступник мера Києва Ірена Кільчицька отримує щомісячну зарплату у розмірі 15 тисяч гривень, проте витрачає її в основному на благодійність.

Про це вона сказала під час чат-конференції на сайті газети "Хрещатик".

"Моя щомісячна заробітна плата близько 15 000 грн. Але зарплатню за жовтень і листопад я 100% перерахувала постраждалим внаслідок трагедії в Дніпропетровську. За грудень-січень - 100% перерахувала на будівництво пам'ятника на території Охматдиту відомому українському меценатові і благодійнику Миколі Терещенку. Заробітню платню за інші місяці я перераховую по акції Допоможи конкретній людині різним людям, дітям і сім’я", - сказала вона.

"Тобто можна сказати, що від держави я не отримую жодної копійки. Скільки в мене машин? Я бачу, що ви аматор інтернету - там усе написано, пошукайте. Але їх кількість залишилася такою ж самою, якою була до мого приходу в КМДА", - додала вона, відповідаючи на запитання одного з читачів.

На питання, яким чином "простому киянину, можна захиститись від неправомірних дій міліції", Кільчицька відповіла:

"Ви знаєте, дуже багато міліціонерів, як рядових, так і офіцерів, - дуже порядні люди. Їм самим неприємно, що склалося таке враження про їх професію. Мені також відомо і приємно, що в будь-яких небезпечних випадках люди все-таки таки звертаються до міліціонерів".

"Проте в сім'ї не без виродка. Але, на жаль, коли виродком є керівник відомства, то на нижчих рівнях виродків більшає", - додала Кільчицька.

Відповідаючи на запитання, чи відомо їй про кримінальне минуле братів Кличків, вона відповіла:

"Про їхнє кримінальне минуле я не знаю, але те, що криміналітет їх підтримував - це факт. Але я точно знаю, що Кличко зрадив Омельченка. І про це знають усі кияни. Знаходитися з ним в одному приміщенні не страшно, тому що це людина зі страшно обмеженим інтелектом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News