Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич думає, що Балога вчинив з Крілем не по-чоловічому

П'ятниця, 28 березня 2008, 12:27

Нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що Віктор Балога мав сам очолити партію "Єдиний центр".

"Створення нової партії у помаранчевому таборі - це внутрішня справа помаранчевої команди", - так він прокоментував у коментарі УНІАН створення партії "Єдиний центр".

"Я думаю їм треба розібратися між собою. Не можу при цьому не сказати, що з боку Балоги, було би по-чоловічому не підставляти Кріля, а особисто очолити створену ним партію", - додав Шуфрич.

"Окрім цього, створення партії "Єдиний центр" - безумовно виклик для "Нашої України" і особисто для В’ячеслава Кириленка. Якщо після цього кроку він продовжуватиме розшаркуватися перед Балогою, то, думаю, що це не призведе ні до чого, окрім як до втрати авторитету і пошани Кириленком усередині самої "Нашої України". Всі крапки над і розставлені, і пасажири помаранчевого потягу тепер точно знають, хто є хто в їх команді", - додав депутат.

Як відомо, у четвер у Києві пройшов з`їзд партії "Єдиний центр", яку очолив один з "вихідців" з "Нашої України" Ігор Кріль.

У президію новоствореної партії увійшли й інші нардепи з числа тих, що нещодавно залишили ряди "Нашої України": Оксана Білозір, Михайло Полянчич, Віктор Тополов, голова Херсонської облдержадміністрації Борис Силенков та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування