Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мама Тимошенко не отримала "тисячу", бо платила страховку на Юлю

П'ятниця, 28 березня 2008, 14:52

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє найближчим часом повернути гроші людям, які отримали неповні кошти під час виплат "тисяч" Ощадбанку.

Про це вона заявила на прес-конференції у п'ятницю.

За словами прем'єра, її уряд стикається з "колосальним супротивом" під час цих виплат.

"Це політичний супротив. Просто не хочуть, щоб наш уряд давав результат і щоб люди з більшою повагою ставилися до демократичного уряду. І саме тому кожен раз ми стикаємося з якоюсь унікальною проблемою", - заявила вона.

"То людям видають якісь талони на отримання коштів у 2010 році. То закриваються каси чомусь. Остання новина, із якою ми стикнулися, що людям виплачують 930-970 гривень", - розповіла Тимошенко.

"Ми з міністром фінансів і головою Ощадбанку як тільки отримали цю інформацію, одразу навели порядок. І вже з цього понеділка людям знову виплачують 1000 гривень. І вже найближчим часом будуть доплачені гроші тим людям, які їх недоотримали, під час цієї спецоперації", - запевнила вона.

На питання, чи отримала вже ощадбанківську "тисячу" мама Тимошенко, прем'єр сказала, що в неї не лишилось заощаджень.

"Моя мама працювала на такій роботі і з такою зарплатою, що в неї не було можливості відкладати на ощадну книжку. Вона ті невеликі кошти, які могла заощадити зі своєї зарплати, вона платила страховку по здоров'ю для мене, бо я в неї єдина донька. Але ця страховка так само зникла, як і всі заощадження", - розповіла Тимошенко.

"Тому я думаю, зараз усі, хто мав заощадження, має таку можливість їх отримати, а хто не має заощаджень, ми маємо працювати і підвищувати пенсії й захист людей", - зазначила вона.

На питання, в якій валюті тримати заощадження, Тимошенко попросила відповісти міністра фінансів Віктора Пинзеника.

"Вікторе Михайловичу, ви ж теж як і я гривню поважаєте?", - звернулась вона.

На що Пинзеник відповів: "Нема ціннішої валюти, ніж гривня".

"І вона кожного дня зміцнюється. Але сила гривні - в тому числі і сила української економіки. Тому, думаю, це достойна валюта", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування