Житло стане доступним через 2 місяці?

П'ятниця, 28 березня 2008, 15:56

Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається, що програма надання дешевих довгострокових кредитів під житло запрацює вже через два місяці.

Таку думку вона висловила на прес-конференції у п’ятницю.

"Це питання, над яким ми працюємо зараз. Ми лише три місяці при владі і зробити все з три місяці практично неможливо. На сьогодні ми побудували модель доступності іпотечної установи до дешевих кредитів і доведення цих дешевих кредитів, зокрема і через державні банки за мінімальною ціною до тих, хто хоче отримати такі довгострокові кредити", - заявила Тимошенко.

"Я думаю, що нам потрібно приблизно 2 місяці для того, щоб той варіант з дешевими довгостроковими кредитами для купівлі квартир став реальністю. Я думаю, це буде темою для звіту наступних ста днів", - зазначила прем’єр.

Як відомо, цього тижня президент заявив, що необхідно передбачити в змінах і доповненнях у державний бюджет 2008 року кошти для реалізації програми "Доступне житло".

Глава держави вважає, що бюджетом цього року має бути передбачено більше 2 млрд. грн. для реалізації програми "Доступне житло".

Він відзначив, що в закон про бюджет 2008 року потрібно внести зміни, які б передбачали безкоштовну процедуру відведення землі під споруджуване доступне житло.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування