Ющенко обурився, що Тимошенко побачила в Медведчуку спасителя

П'ятниця, 28 березня 2008, 20:39

Президент Віктор Ющенко критикує прем’єра Юлію Тимошенко за те, що вона допускає можливість співпраці з Віктором Медведчуком.

Повідомлення про це у п’ятницю було розміщено на сайті президент.

"Україна заплатила занадто дорогу ціну за експерименти цілого ряду фігурантів, які, по суті, мало не привели країну до громадянської війни", - зазначив Ющенко на питання журналістів у Василькові щодо заяви Тимошенко про можливу причетність Віктора Медведчука до підготовки газових угод.

"Переконаний, ціла череда негараздів і проблем, які принесли ці люди, українській нації ніколи не забудеться", - сказав Ющенко.

Він додав, що пряма компетенція уряду – вирішувати газові питання. "Я не знаю, хто сьогодні такий Медведчук, що прем'єр-міністр України до нього апелює як до спасителя. На мій погляд, це є ганьба для України", – додав Ющенко.

"Я знаю, яка роль цієї людини була і є навколо певних осіб демократичної коаліції. Але я хочу сказати, що за жодних обставин в нашій українській історії не повинно повторитися те, що називається "медведчук", - зазначив Ющенко.

Як повідомлялося, в ефірі 1+1, відповідаючи на запитання про можливість співпраці з Медведчуком, Тимошенко сказала: "Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування